Cícerová polievka

Doba prípravy 20 minútEnergia: 131 kcal.Náročnosť

Cícerová polievkasuroviny (rozpočet pre 4 osoby):

300 g sterilizovaného cíceru, 150 g koreňovej zeleniny na polievku, 2 cibule, 50 g masla, 4 strúčiky cesnaku, majoránka, soľ, petržlenová vňať

Postup:

Cícer scedíme. Koreňovú zeleninu a cibuľu pokrájame na kocky a orestujeme na masle a krátko podusíme. Pridáme asi 2/3 cíceru a nahrubo rozmixujeme. Potom pridáme zvyšok cíceru a rozdrvený cesnak a ešte krátko povaríme. Dochutíme korením a podávame.

Mohlo by vás zaujímať

Mandľová polievka

40 minútMandľová polievka – suroviny: 300 g surových mandlí, 1 1/2 l mlieka, 4 lyžičky cukru, soľ, tyčinku škorice a škoricu v prášku, bagetu alebo chlieb… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach