Roztopený camembert na chlebe

Doba prípravy 30 minútEnergia: 420 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota jednej porcie: 420 kcal

Suroviny (rozpočet na 4 porcie):

4-6 plátkov ražného chleba alebo orechového chleba, asi 40 dkg camembertu, maslo, mleté čierne korenie

Roztopený camembert na chlebe

Postup:

Rozpálime v panvici 2 polievkové lyžice masla do spenenia. Opečieme na ňom plátky chleba z oboch strán do zlatohneda a okoreníme mletým čiernym korením. Syr pokrájame na plátky a položíme na chlebíky. Syr necháme na chvíľu roztápať v rúre pri silnej teplote zhora alebo pri nastavení na grilovanie. Tieto chuťovky sú vhodným doplnkom k vínu alebo slávnostným samostatným chodom!

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach