Bryndzová nátierka s ančovičkami a kaparami

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Bryndzová nátierka s ančovičkami a kaparami – suroviny:

125 g bryndze, 1 PL mletej červenej papriky, 60 g hladkého tvarohu, 1 šalotka, 1/2 ČL mletej rasce, 6 ks ančovičiek, 4  veľké kapary, 1 PL posekanej pažítky s petržlenovou vňaťou, 30 g masla, soľ a čierne korenie

https://www.shutterstock.com

Postup:

Zo všetkých surovín vymixujeme hladkú hmotu, ktorú ešte môžeme dochutiť soľou a čiernym korením. Podávame s čerstvým chlebom alebo na toastoch.

Mohlo by vás zaujímať

Bryndzová nátierka s pivom

20 minútBryndzová nátierka s pivom je chutnou variantou klasickej bryndzovej nátierky, ktorú máme všetci radi. Je vhodná na raňajky, večeru ale aj k pivku alebo vínku.… Čítaj ďaľej

I takýmto spôsobom si môžete s priateľmi pospomínať na vydarenú letnú dovolenku a navodiť exotickú atmosféru aj u vás doma.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach