Karí nátierka

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Karí nátierka – suroviny:

1 jablko, 1 cibuľa, 2 PL hrozienok, 2 PL masla, 100 g syra, 150 g kuracích pŕs, soľ, korenie, 1 ČL karí korenia, ½ červenej papriky

Postup:

Chopíme sa jablka, ošúpeme ho a nakrájame na kocky. Následne pridáme posekanú cibuľku, hrozienka, karí korenie, kuracie kúsky pokrájané na kocky a všetko dusíme domäkka. Keď zmes vychladne, rozmixujeme ju, posolíme a okoreníme. Aby toho nebolo málo, pridáme nadrobno posekanú papriku a syr. Netradičnú chuť karí nátierky si najlepšie vychutnáte s čerstvým pečivom.

Save

Mohlo by vás zaujímať

Liptovská nátierka

Liptovská nátierka

15 minútEnergia: 410 kcal.Liptovská nátierka – suroviny: 250 g netučného tvarohu, 100 g masla, 75g slaného pikantného tvrdého syra, 1/8 l smotany, 1 lyžička horčice, 1 lyžička… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach