Korytnačka

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Korytnačka – suroviny:

svetlý toastový chlieb, pečeňový syr s brusnicami, hydinové párky, mäkký syr, cherry paradajky, nakladané uhorky

Korytnačka

Postup:

2 diely toastového svetlého chleba priložíme k sebe a odkrojíme rohy. Prvý diel chlebíka natrieme mäkkým syrom, na ktorý uložíme plátok pečeňového syru s brusnicami a prekrojené cherry paradajky. Uvaríme 3 párky a prekrojíme ich na polovicu. Uhorky pokrájame na krúžky. Pripravený základ preložíme druhým dielom toastového svetlého chleba.

Mohlo by vás zaujímať

Zapečený toast s nivou a špargľou

Zapečený toast s nivou a špargľou

15 minútSuroviny na zapečený toast s nivou a špargľou: toastový chlieb, plátky šunky, čerstvá špargľa, syr niva, soľ, poľný šalát Postup: Špargľu očistíme škrabkou a na… Čítaj ďaľej

Vrch jemne potrieme mäkkým syrom, na ktorý poukladáme krúžky uhoriek. Z polovíc párkov dotvoríme nôžky a hlavičku. Takto prichystaná korytnačka je pripravená na servírovanie.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach