Nátierka proti chrípke

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Keď cítime, že na nás „niečo ide“

Začína nás pobolievať hrdlo alebo máme príznaky začínajúcej nádchy, urobme si  účinnú nátierku proti chrípke: Mrkvu a chren postrúhame najemno, pridáme 1 – 2 lyžice majolky a trochu citrónovej šťavy. Pre zjemnenie chuti môžeme pridať  aj primerané množstvo jemného taveného syra alebo postrúhaného syra. 

Túto nátierku používame buď k mäsu, alebo len tak – na chlebík.

Mohlo by vás zaujímať

Bryndzová nátierka s pivom

20 minútBryndzová nátierka s pivom je chutnou variantou klasickej bryndzovej nátierky, ktorú máme všetci radi. Je vhodná na raňajky, večeru ale aj k pivku alebo vínku.… Čítaj ďaľej

Save

Save

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach