Čabajka, Čorizo a Gazdovská klobása: Dáte prednosť pikantnej či lahodnej?

Čabajka, Čorizo a Gazdovská klobása

5 kg bravčového mäsa pokrájajte na väčšie kusy, pridajte koreninovú soľ ČABAJKA, dobre premiešate a nechajte stáť 12-24 hodín na chladnom mieste. Odležané mäso pomeľte a zľahka premiešajte. Pripravenou zmesou naplňte prírodné bravčové črevá od Mäspoma, ktoré dopĺňajú kolekciu korenín na dochutenie domácich zabíjačkových špecialít. V predajniach ich nájdete v chladiarenských boxoch.

čabajka
https://www.shutterstock.com
Okoreňte si

Náš TIP:

Široký výber zmesí na domáce zabíjačkové lahôdky nájdete teraz na jednom mieste! Stojany s koreninami od Mäspomy špeciálne určenými na výrobu zabíjačkových špecialít kúpite v sieti predajní Coop Jednota. Je čas vyrobiť si domácu klobásku, tlačenku či paštétu a s dochutením si nechať poradiť skúsenými odborníkmi na miešanie korenín od Mäspoma.

Profi rada:

Pred údením nechajte klobásky usušiť na chladnom mieste a až následne úďte. Ďalšie inšpirácie a rady na vylepšenie vašej domácej zabíjačky nájdete na www.klobasky.sk

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach