Bruschetta s paradajkovou salsou
Bruschetta je zapečený alebo opečený chlieb, na ktorom sú paradajky, bazalka, cesnak. Pôvod tohoto jedla je známy najmenej z 15. storočia. Pochádza zo stredného Talianska. Bruschetta zvyčajne slúži ako raňajky alebo predjedlo. V Taliansku...
Hubové pizza koláče
Suroviny na hubové pizza koláče:
500 g polohrubej múky, 20 g droždia, 6 polievkových lyžíc oleja, 2 čajové lyžičky soli, 2,5 dl vody, 2 vajíčka, 100 g oravskej slaniny, 150 g čerstvých húb, 1 veľká...
Pizza so zemiakmi
Chrumkavá pizza so zemiakmi, mozzarellou a sardelami je zaujímavou kombináciou. Budete prekvapení:-)
Suroviny na pizzu so zemiakmi (3 porcie):
300 g Mix B - Bread-Mix Schär, 5 g prášku do pečiva alebo 10 g pivovarských kvasníc,...
Taliansky závin
Suroviny ( rozpočet pre 4 osoby ):
1 balíček lístkového cesta, 500 g paradajok, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 3 lyžice olivového oleja, 2 farebné papriky, 200 g tvrdého syra, 150 g plátkov šunky, 100...
Zemiaková pizza
Suroviny (rozpočet pre 4 osoby):
4 ks veľkých zemiakov, zväzok petržlenovej vňate, 4 ks paradajok, soľ, čierne korenie, provensálske korenie, 1 pór, trocha oleja, 10 koliesok salámy, 1 tuniak v konzerve, 1 plechovka kukurice,...