Ľahký čakankový šalát s hubami

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na ľahký čakankový šalát s hubami ( rozpočet pre 4 osoby ):

4 lyžice  extra panenského olivového oleja, 1 čakanka, 1 lyžica vínneho octu, 300 g huby, soľ,  čierne korenie, petržlenová vňať vlašské orechy

čakankový šalát s hubami

Postup:

Soľ, korenie a vínny ocot  zmiešame s extra panenským olivovým olejom.Pridáme huby a petržlen a necháme marinovať  jednu hodinu. Na tanier  dáme čakanku list po liste. Prelejeme zálievkou s hubami, dochutíme soľou a korením, ozdobíme vlašskými orechmi.

Mohlo by vás zaujímať

Feniklový šalát s kozím syrom

25 minútSuroviny na feniklový šalát s kozím syrom: šťava z 1 citróna, 2 lyžice medu alebo agáve, čerstvo zomleté čierne korenie, soľ, 2 hrste ľadového šalátu,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach