Smotanová torta s jahodami

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Smotanová torta s jahodami – suroviny:

750 ml kyslej smotany, 3 balenia vanilkového cukru, jahody, prípadne aj trochu jahodového džemu, dezertné piškóty

Postup:

Smotanu vymiešame s vanilkovým cukrom. Jahody umyjeme a nakrájame. Na dno tortovej formy uložíme piškóty. Zalejeme ich smotanou, na ktorú poukladáme nakrájané jahody, môžeme pridať aj jahodový džem podľa chuti. Zakryjeme ďalšou vrstvou piškót a zalejeme smotanou. Piškóty poukladáme aj na okraje formy. Necháme stuhnúť v chladničke aspoň 4 hodiny.

Mohlo by vás zaujímať

Jahodová snehová torta

Jahodová snehová torta

60 minútEnergia: 250 kcal.Jahodová snehová torta je nadýchyný, letný dezert Jahodová snehová torta – suroviny (rozpočet vystačí na asi 16 porcií): Na cesto: 3 žĺtky, 75 g cukru,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach