20 minút
Bruschetta patrí medzi moje obľúbené jedlá. Mám ju rada, lebo v teplom počasí je pre mňa osviežujúca a ľahká. V našej rodine ju jedávame pravidelne. Hrášková bruschetta je obmenou tej paradajkovej.
Suroviny na Hrášková bruschetta s kozím syrom:
350 g mrazeného hrášku, 1 ks zrelá hruška, 4 ks plátky celozrnného chleba, 1 balenie kozieho syra, olivový olej, soľ, biele korenie
Postup:
Mrazený hrášok nasypeme do teplej vody a privedieme do varu. Ihneď odstavíme a zlejeme vodu. Hrášok roztlačíme vidličkou, dochutíme ho soľou a mletým bielym korením. V hriankovači opečieme plátky chleba, potrieme ho zľahka olivovým olejom a ešte teplé hrianky potierame hráškovou nátierkou. Chlebíky dekorujeme ošúpanou hruškou a rozdrobeným kozím syrom. B
Mohlo by vás zaujímať
Dobrú chuť !