Hrášková bruschetta s kozím syrom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Bruschetta patrí medzi moje obľúbené jedlá. Mám ju rada, lebo v teplom počasí je pre mňa osviežujúca a ľahká. V našej rodine ju jedávame pravidelne. Hrášková bruschetta je obmenou tej paradajkovej.

Suroviny na Hrášková bruschetta s kozím syrom:

350 g mrazeného hrášku, 1 ks zrelá hruška, 4 ks plátky celozrnného chleba, 1 balenie kozieho syra, olivový olej, soľ, biele korenie

Postup:

Mrazený hrášok nasypeme do teplej vody a privedieme do varu. Ihneď odstavíme a zlejeme vodu. Hrášok roztlačíme vidličkou, dochutíme ho soľou a mletým bielym korením. V hriankovači opečieme plátky chleba, potrieme ho zľahka olivovým olejom a ešte teplé hrianky potierame hráškovou nátierkou. Chlebíky dekorujeme ošúpanou hruškou a rozdrobeným kozím syrom. B

Mohlo by vás zaujímať

Zapečená bruschetta s mozzarellou

Zapečená bruschetta s mozzarellou

20 minútZapečená bruschetta s mozzarellou – suroviny ( rozpočet pre 4 osoby ): 4 ks bruschetta, 2 balenia mozzarelly (125 g), cherry paradajky, soľ a korenie… Čítaj ďaľej

Dobrú chuť !

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach