Recept pripravený do 30 minút
Rozmýšľate, čo pripravíte dnes na večeru? Máme pre vás tip, ktorým si vyslúžite obdiv všetkých vašich stolovníkov. Ugrilujte pstruha, prelejte ho hráškovou omáčkou a podávajte s hranolčekmi v tvare U Dippers od McCain. Všetko hotové za 30 minút, mňam 🙂
Potrebujeme:
400 g hranolčekov Dippers od McCain, 600 g filé z pstruha alebo lososa, 200 g mrazeného hrášku, 100 ml olivového oleja, 100 ml hydinového bujónu,
Postup:
Pripravíme hranolčeky Dippers podľa návodu na obale.Hrášok na 2 minúty ponoriť do vriacej vody. Po vybraní spolu s hydinovým bujónom zmixovať na pyré a pretrieť cez sitko. Dochutiť soľou, čiernym korením, rímskou rascou a citrónovou šťavou. Koktejlové paradajky s trochou cukru a 40 ml oleja glazovať na panvici na stredne silnom ohni asi 5 min. Filé z pstruha rozdeliť na porcie, pomastiť olivovým olejom, dochutiť soľou a čiernym korením a piecť v rúre rozohriatej na 250°C s použitím voľby gril, z každej strany asi 2 minúty. Grilované plátky pstruha poliať zelenou šťavou z hrášku a podávať s glazovanými paradajkami a hranolčekmi Dippers pripravenými podľa návodu na obale.
Dippers – hranolčeky v tvare U
Hranolčeky Dippers od McCain v tvare U si obľúbi celá vaša rodina a priatelia. Sú nielen výbornou kreatívnou prílohou, ale aj skvelým párty jedlom. Ich unikátny tvar U ich s mäkkým zemiakovým bruškom a chrumkavými okrajmi z nich robí jedlú lyžičku, ktorou si môžete nabrať presne toľko omáčky, na koľko máte práve chuť. Zažite zábavu na tanieri! Viac: www.mccain.sk/Dobre-produkty/Nase-produkty
Viac inšpirácii nájdete na www.mccain.sk