Grilované krevety

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na grilované krevety:

krevety, cesnak, petržlenová vňať, sójová omáčka, med, chilli papričky, limetová šťava, koriander

Grilované krevety

Postup:

Čerstvé krevety  umyjeme, rozpolíme na polovice a potrieme cesnakom, petržlenovou vňaťou a opekáme ich na panvici. Zalejeme ich omáčkou pripravenou zo sójovej omáčky, medu, chilli papričiek, koriandru a limetovej šťavy.

Mohlo by vás zaujímať

Krevety na špíze

Krevety na špíze

25 minútSuroviny na krevety na špíze: 12-16 lúpaných kreviet, 2 PL citrónovej šťavy, 12-16 šampiňónov, olivy, 12 plátkov lososovej šunky, 75 g rozpusteného bylinkového masla, špajdle… Čítaj ďaľej

Krevety premiešame s omáčkou, aby sa chute prepojili a podávame s opečenou bagetkou posypanou parmezánom.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach