Tuniaková nátierka

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Tuniaková nátierka podávaná s tmavým pečivom

Tuniaková nátierka – suroviny:

30 g tuniaka v konzerve, 1 vajce, 20 g rastlinnej tukovej nátierky, 20 g Lučiny, jarná cibuľka, soľ, čierne korenie, pažítka, horčica podľa chuti

Tuniaková nátierka

Postup:

Ingrediencie zmiešame, dochutíme podľa chuti a podávame s tmavým celozrnným pečivom.

Mohlo by vás zaujímať

Hrianky s tuniakom

15 minútEnergia: 202 kcal.Suroviny na hrianky s tuniakom (rozpočet na 4 porcie): 8 plátkov hriankového chleba, 1 kg tvarohu, 20 dkg tuniaka, 5 dkg postrúhaného ementálu,10 dkg… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach