Šalát Cicero

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na Šalát Cicero:

250 g cícer, 3 PL olivový olej 200 g rukola 200 g syr feta 1 PL med, 1 ks citrón, morská soľ, sušené paradajky

Šalát Cicero

Postup:

Cícer cez noc namočíme vo vode. Scedíme a prepláchneme, vzápätí va- ríme do zmäknutia, ale nesmie sa rozvariť. Už uvarený cícer zmiešame s olivovým olejom v otvorenej nádobe a necháme v predhriatej rúre pri teplote 200°C piecť do zlatista približne 15 minút.

Mohlo by vás zaujímať

Tuniakový šalát alla Capri štýl

20 minútEnergia: 400 kcal.Suroviny na tuniakový šalát alla Capri štýl (rozpočet na 4 porcie): 3 konzervy tuniakového šalátu, 400 g zrelých a pevných paradajok, 200 g mozzarelly… Čítaj ďaľej

Kým vychladne, pripravíme zálievku z medu a citrónovej šťavy. Umyjeme a scedíme rukolu, pokrájame syr feta a nakoniec zmiešame s opečeným cícerom aj zálievkou, pridáme sušené paradajky v oleji a dochutíme soľou. Cícer zostane chrumkavý.SaveSave

Mohlo by vás zaujímať

Cícerová panvička

Cícerová panvička s lahodnou zeleninou

Takáto cícerová panvička, ktorá zaručene poteší naše chuťové poháriky, je vhodná na obed i na večeru. Navyše, jej príprava nám nezaberie veľa času a možno ju obmieňať … Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach