Náš tip na prípravu pravej domácej oškvarkovej paštéty

Náš tip na prípravu pravej domácej oškvarkovej paštéty:

Budeme potrebovať: 1 balenie Oškvarková paštéta Mäspoma, 0,5 kg oškvariek a 0,5 kg leča. Lečo spolu s oškvarkami a korením Oškvarková paštéta Mäspoma dôkladne rozmixujeme v mixéri. Ak neboli oškvarky dostatočne solené, môžeme pridať soľ podľa chuti. Nátierku mixujeme do jemnej konzistencie. Plníme do pohárov a tepelne opracujeme (varíme 1,5 až 2 hodiny).

Tradície v tom správnom obale

Kvalitné prírodné črevá, obaly na tlačenky či salámy z celulózy alebo kolagénu sú neodmysliteľnou súčasťou každej domácej zabíjačky. Keď sa chystáte na tú vašu, kompletný zabíjačkový sortiment obalov na domáce mäsové výrobky od slovenského výrobcu korenín Mäspoma nájdete v chladiacich boxoch predajní potravín Coop Jednota. Zmesi korenín potrebných na dokonale vyladenú chuť zabíjačkových špecialít hľadajte v prehľadnom zabíjačkovom stojane s označením Domáca zabíjačka.

Všetko potrebné na to, aby domáce mäsové špeciality mali nie len správny tvar ale aj chuť nájdete na e- shope www.klobasky.skwww.maspoma.sk.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach