Rýchly trojobal

Aj vy si radi pochutnávate na vyprážaných rezňoch, karfiole, či rybách, ale odrádza vás neporiadok na kuchynskej linke, ktorý vzniká trúsením múky, strúhanky a napokon aj narozkladanými taniermi, ktoré treba potom ešte umyť ?

Vyskúšajte praktický tip a zistíte, že obaľovanie v trojobale nikdy nebolo jednoduchšie: Pripravte si dve väčšie mikroténové vrecká – do jedného si nasypte múku, do druhého strúhanku a na tanieri si vyšľahajte vajíčko s trochou mlieka alebo piva.

Potom to už ide skutočne rýchlo:

Najprv obaľte rezeň vo vrecku s múkou, potom vo vajíčku a nakoniec ho vložte do vrecka so strúhankou. Ak vrecko dobre potrasiete, strúhanka sa dostane na všetky miesta na rezni – potom už stačí iba vyprážať a po obalení všetkých kúskov mäsa vrecká s múkou a strúhankou jednoducho zbalíte a vyhodíte do smetného koša. A čo je tom celom to najlepšie? Na kuchynskej linke je poriadok!

Mohlo by vás zaujímať

Viedenské rezne

Viedenské rezne so zemiakmi

15 minútSuroviny: 1kg telľacieho mäsa zo stehna, soľ, hladká múka na obaľovanie, 3–4 vajíčka, strúhanka, olej na vyprážanie, zemiaky s petržlenovou vňaťou, citrón Postup: Z mäsa… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach