Desatoro chutného grilovania
? Kuracie mäso chutí lepšie, ak sa vopred naloží do marinády alebo pred pečením potrie olejom.
? Marinované mäso by malo mať pred položením na gril izbovú teplotu. Chuť sa tak rozloží a mäso bude rýchlejšie upečené.
? Sledujte...
Grilujte zdravšie
Leto je v plnom prúde a každý, kto môže, vyťahuje gril a pozýva kamarátov na čoraz obľúbenejšiu letnú večernú a víkendovú zábavu – grilovanie. Z takéhoto posedenia s priateľmi sa postupne stáva spoločenská udalosť....
Tohtoročné trendy v grilovaní
Grilovanie podobne ako kúpanie či opaľovanie je neodmysliteľne spojené s letom a peknou jeseňou. Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že niečo také ako grilovanie nemôže podliehať trendom, či dokonca módnym...
Hovädzie špízy so zelenou salsou
Suroviny ( suroviny na 6 špízov ):
2 x 200 g hovädzie steaky z roštenky, cca 12 cherry paradajok, 2 väčšie červené cibule, viazanička petržlenovej vňate, 1 dcl oleja Raciol + na potretie mäsa, 0,3...
Grilovaná zelenina s avokádovým dressingom
Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):
4 papriky, 2 cukety, 1 väčší fenikel, 2 zväzky reďkoviek, 4 PL oleja Raciol s cesnakom, bazalkou a sušenými paradajkami, 1 avokádo, 1 biely jogurt, 100 g balkánskeho...