Pošírovaný zubáč
Pošírovaný zubáč - suroviny:
Zeleninový vývar: 0,5 l vody, 1 koreň petržlenu, 1 zelerová buľva (ak je veľká, stačí polovica), cibuľa, 1,5 dcl suchého bieleho vína, 3 - 4 guľôčky bieleho korenia, 2 guľôčky nového...
Pstruh obalený šunkou – Trucha a la Navarra
Pstruh obalený šunkou - Trucha a la Navarra je chutná varianta pečenej ryby. Vyskúšajte!
Pstruh obalený šunkou - Trucha a la Navarra - suroviny:
4 očistené pstruhy, 4 tenké plátky šunky Serrano, nebielená múka na obalenie,...
Stredomorský šalát s tuniakom
Suroviny na stredomorský šalát s tuniakom:
1 filé z tuniaka v olivovom oleji v skle, 100 g syra feta, 3 až 4 paradajky, 1 uhorka, čierne olivy, čerstvé oregano, extra panenský olivový olej, soľ, korenie
Postup:
Tento šalát...
Pošírovaný losos na bylinkách
Pošírovanie je skvelý spôsob, ako získať pevné a pritom nevysušené rybie mäso. Vyskúšajte náš recept a pripravte si pošírovaný losos na bylinkách.
Pošírovaný losos na bylinkách - suroviny ( rozpočet na prípravu 4 porcií...
Tuniak s kuskusom
Suroviny na Tuniak s kuskusom:
1 plechovka tuniaka v olivovom oleji, 200 cl. vody, 200 g kuskusu, 1 paradajka, 1 uhorka, 1 jablko, 30 g malín, 15 g čerstvého zázvoru, mandle, soľ a korenie, olivový olej, balzamikový...
Šťavnaté rybie filé
Suroviny na šťavnaté rybie filé:
4 ks rybieho filé, maslo, 4 PL hladkej múky, žerucha, 2 dcl dobrého bieleho vína, soľ, čierne korenie, 1 vanička čerstvej žeruchy
Postup:
Rybu osušíme v papierovom obrúsku, osolíme, okoreníme a zľahka...
Farebný šalát s tuniakom
Suroviny na farebný šalát s tuniakom:
1 filé z tuniaka vo vlastnej šťave v skle, 500 g rukoly, 150 g kozieho syra, avokádo, čierne ríbezle - asi 100 g
Postup:
Ríbezle umyte, rozmixujte alebo prepasírujte - tým...
Sardinková pochúťka
Sardinková pochúťka je jednoduché ale aj rýchle jedlo, ktoré vás zasýti a doplní vášmu telo potrebné omega -3 mastné kyseliny :-)
Sardinková pochúťka - suroviny:
1 sardinky v slnečnicovom alebo olivovom oleji, primerané množstvo šalátových listov, 1...
Pošírovaný losos s bylinkami
Suroviny na pošírovaný losos s bylinkami( potrebné na prípravu 4 porcií ):
600 g filet lososa, ½ litra suchého bieleho vína, mix byliniek (oregano, bazalka, tymián, rozmarín), 200 g masla (82% obsah tuku), bio citrón...
Soté z čiernych mušlí
Suroviny na soté z čiernych mušlí:
300 g čiernych mušlí (slávky), plochý petržlen, bazalka, cesnak, biele víno, olivový olej, stopkatý zeler, 3 paradajky
Postup:
Očistené mušle orestujeme s cesnakom a zelerom na olivovom oleji a zalejeme bielym vínom....