Filé z morského vlka

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Filé z morského vlka na ľahkom kôprovom rizote s mandľovým nápojom

Suroviny na filé:

4 filé z morského vlka, 300 g ryže Arborio, 2 šalotky, 200 ml bieleho vína, 300 ml mandľového nápoja, 100 ml sójová alternatíva smotany, 1 zväzok kôpra, rybí vývar (alebo voda), 4 vajcia

Filé z morského vlka

Postup:

Najemno nakrájanú šalotku zľahka speníme na olivovom oleji. Pridáme ryžu, orestujeme a zalejeme vínom. Pomaly varíme, postupne podľa potreby prilievame vývar, pokiaľ sa ryža neuvarí. Potom pridáme mandľový nápoj, sójovú alternatívu smotany a nasekaný kôpor. Vajcia varíme vo vriacej vode 7 minút, olúpeme a osolíme. Filé z vlka osolíme a opečieme na rozpálenej panvici, ku koncu pečenia pridáme bylinky.

Mohlo by vás zaujímať

Morský vlk s crustou z píniových orieškov s paštrnákovým pyré, šalotkou a baby cviklou

45 minútMorský vlk s crustou – suroviny: 2 celé morské vlky Postup: Rybu sprudka opečieme na panvici kožou dole, potom otočíme a natrieme krustou na kožu… Čítaj ďaľej

Mohlo by vás zaujímať

Zubáč na bylinkách s mrkvovým pyré

Zubáč na bylinkách s mrkvovým pyré

Zubáč na bylinkách s mrkvovým pyré – suroviny: Zubáč 200 gMrkva 150 gSmotana 26% 0,2 dclMaslo 110 gCitrón 1ksHrášok lusk 0,40 gVaječné žĺtko 2 ksSoľKorenie … Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach