Kura s korením Masala

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny na kura s korením Masala:

garam masala v celku, nakrájaná cibuľa, zázvor, cesnak, chilli pasta, nakrájané paradajky, lístky kari, mletá rasca, trošku mletého chill, mletá kurkuma, horčičné semienka, kokosové mlieko, čerstvý strúhaný kokos, 1 citrón

Postup:

Pripravte pastu zo zázvoru, cesnaku a chilli. Nakrájajte kura na kocky a marinujte asi pol hodiny v marináde pripravenej  z cesnaku, zázvoru, chilli pasty, citrónovej šťavy. Na panvici rozohrejte olej a pridajte garam masalu, kari lístky, horčičné semienka. Hneď ako začne korenie praskať, pridajte nakrájanú cibuľu a osmažte do zlatista.

Mohlo by vás zaujímať

Zemiakovo-baklažánové Subzi

25 minútSuroviny na zemiakovo-baklažánové Subzi: varené zemiaky, baklažán, olej, panch phoran, bobkový list, rasca, nasekaný zázvor, cesnak a chilli, nakrájaná cibuľa, nakrájané paradajky, mletý koriander, rímska… Čítaj ďaľej

Pridajte zázvorovo-cesnakovo-chilli pastu, dôkladne premiešajte a pridajte nakrájané paradajky. Opražte mletú rascu, mleté chilli, trošku mletej kurkumy a soli. Pridajte uvarené kura a premiešajte. Nakoniec pridajte kokosové mlieko a čerstvý kokos.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach