Zemiakovo-baklažánové Subzi

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na zemiakovo-baklažánové Subzi:

varené zemiaky, baklažán, olej, panch phoran, bobkový list, rasca, nasekaný zázvor, cesnak a chilli, nakrájaná cibuľa, nakrájané paradajky, mletý koriander, rímska rasca, mletá kukuma, mleté chilli, mletá tandoori masala (rozpusťte v pohári s troškou vody), soľ, voda

Postup:

Nakrájajte baklažán a zemiaky na kocky. Na panvici rozohrejte olej, pridajte panch phoran, bobkový list a rascu. Keď zmes začne praskať, pridajte nakrájaný zázvor, cesnak, chilli a osmažte dozlatista.

Mohlo by vás zaujímať

Daal Makhani

Daal Makhani

Suroviny na Daal Makhani: 1 hrnček šošovice (čierna), 2 lyžice Chana dal (rozpolený druh strukoviny; používa sa na zahustenie; voliteľne), 2 lyžice fazule, 5 lyžíc… Čítaj ďaľej

Pridajte nakrájanú cibuľu a osmažte dozlatista. Pridajte baklažán a poriadne ho uvarte. Pridajte korenia  a smažte ďalších 5 minút. Pridajte paradajky a varte 5-8 min. Pridajte varené zemiaky a trocha vody, varte 10 min. Podávajte horúce.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach