Suroviny na kuracie mäso s paradajkami, paprikou a cukinou:
500 g filetov z kuracích pŕs, 1 šálka kokteilových paradajok, 1 a pol šálky na rezančeky nakrájanej papriky mix, 1 a pol šálky na kolieska pokrájanej cukiny, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica balzamikového octu, soľ, mleté čierne korenie, oregano, 2 lyžice olivového oleja
Postup:
Kuracie prsia očistíme, umyjeme a opečieme na rozhorúčenom oleji ich asi 5 minút zo všetkých strán. Na konci osolíme a okoreníme. Mäso vyberieme a odložíme na teplé miesto. Do výpeku dáme nakrájanú papriku s cukinou a dusíme ich asi 4 minúty do zmäknutia. Primiešame pretlačený cesnak, soľ, prepolené paradajky a oregano.
Mohlo by vás zaujímať
Za stáleho miešania asi jednu minútu podusíme. Nakoniec zmiešame spolu s pripravenými kuracími rezancami, dochutíme balzamikovým octom a podľa potreby ešte spolu prehrejeme.