Cuketové rezance s tuniakom

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na cuketové rezance s tuniakom (rozpočet pre 2 osoby):

1 filé z tuniaka Calvo v skle, 2 menšie mladé cukety, 2 hrste slnečnicových semienok, 2 až 3 strúčiky cesnaku, 6 cherry paradajok, 2 hrste čerstvej bazalky, soľ, korenie a olivový olej

Cuketové rezance s tuniakom

Postup:

Cukety nakrájame na rezance s hrúbkou asi 4 milimetre. Rezančeky presolíme a necháme odležať. Pripravíme si filé z tuniaka a necháme ho odkvapkať. Najemno nakrájame cesnak. Na olivovom oleji orestujeme celé cherry paradajky a následne pridáme osušené cuketové rezance, ktoré tiež zľahka orestujeme.

Mohlo by vás zaujímať

Suroviny na Tuniak s banánom a jogurtovým šalátom: Mleté čierne korenie, 1 limeta, 3 banány, 300 g kokteilových paradajok, 100 g nízkotučného jogurtu, 4 PL vínneho octu, 1 zväzok kôpru, 1 malý zväzok petržlenovej vňate,

Tuniak s banánom a jogurtovým šalátom

30 minútEnergia: 525 kcal.Suroviny na tuniak s banánom a jogurtovým šalátom (rozpočet pre 4 osoby): Mleté čierne korenie, 1 limeta, 3 banány, 300 g kokteilových paradajok, 100… Čítaj ďaľej

Nakoniec pridáme nakrájaný cesnak, bazalku a dochutíme soľou a korením. Cuketové rezance dáme na tanier, pridáme tuniakové mäso a posypeme slnečnicovými semienkami opečenými na suchej panvici. Hotové jedlo ozdobíme čerstvou bazalkou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach