Hubárova zemiaková s hríbami

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Hubárova zemiaková s hríbami – suroviny:

200 g hubovej zmesi (hliva ustricová, hríbiky, kuriatka), 50 g masla, 1 lyžice olivového oleja, petržlenová vňať, 4 plátky veky na toasty, soľ a čierne korenie podľa chuti, 1 vrecúško polievky MAGGI Zo záhradky Zemiaková s dubákmi

Postup:

Na masle a oleji opečieme na väčšie kúsky nakrájaných húb, podlejeme trochou vody a povaríme 15 minút. Polievku MAGGI Zo záhradky Zemiakovú s dubákmi podľa návodu a pridáme do nej uvarené huby. Podávame posypanú petržlenom s opečenými plátkami veky.

Mohlo by vás zaujímať

Zemiaková polievka

Zemiaková polievka

25 minútZemiaková polievka – suroviny (rozpočet pre 4 osoby ): 20 g sušených húb, 1 kg zemiakov, 200 g anglickej slaniny, 1 viazanička polievkovej zeleniny (… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach