Koktail z Aljašského lososa

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na koktail z Aljašského lososa:

2 ks aljašský losos vo vlastnej šťave, 100 g majonéza, 1/2 hlávkového šalátu, 4 ks prepeličie vajíčka, 20 g kaviáru z lososa, soľ, farebné korenie, citrónová šťava, čerstvý kôpor, šľahačka, kečup

Koktail z Aljašského lososa

Postup:

Do skla na sekt (misky) na dno nakrájame na rezančeky hlávkový šalát, pridáme rozdrobené očistené mäso z Aljašského lososa, osolíme, pridáme hrubo mleté korenie a citrónovú šťavu. Z majonézy, kečupu ( l lyžička) a trochu šľahačky si pripravíme kokteilovú omáčku, ktorou prelejeme rybie mäso.

Mohlo by vás zaujímať

Nátierka z aljašského lososa

15 minútNátierka z aljašského lososa – suroviny na toast s nátierkou z aljašského lososa (rozpočet pre 4 osoby): 4 plátky toastového chleba alebo bagety, 2 ks… Čítaj ďaľej

Zdobíme natvrdo uvareným prepeličím vajíčkom, lososovým kaviárom a čerstvým kôprom. Podávame s opečeným chlebom alebo bielym pečivom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach