20 minút
Suroviny na koktail z Aljašského lososa:
2 ks aljašský losos vo vlastnej šťave, 100 g majonéza, 1/2 hlávkového šalátu, 4 ks prepeličie vajíčka, 20 g kaviáru z lososa, soľ, farebné korenie, citrónová šťava, čerstvý kôpor, šľahačka, kečup
Postup:
Do skla na sekt (misky) na dno nakrájame na rezančeky hlávkový šalát, pridáme rozdrobené očistené mäso z Aljašského lososa, osolíme, pridáme hrubo mleté korenie a citrónovú šťavu. Z majonézy, kečupu ( l lyžička) a trochu šľahačky si pripravíme kokteilovú omáčku, ktorou prelejeme rybie mäso.
Mohlo by vás zaujímať
Zdobíme natvrdo uvareným prepeličím vajíčkom, lososovým kaviárom a čerstvým kôprom. Podávame s opečeným chlebom alebo bielym pečivom.