Rozvoniavajúca večera a pohoda. Čo viac si môže človek v pondelok priať? Jednoduchý a šikovný recept, ktoré pohladí brušká celej rodiny, doplnený o pečené zemiačiky Country Potatoes Original from McCain. Zemiaky vysypte na plech a bez pridania oleja pečte 20 minút. A popritom hravo pripravíte všetko ostatné. Aké jednoduché, že? To je varenie s McCain!
Suroviny:
1 balenie zemiačikov Country Potatoes Original od McCain, 4 rezne z bravčovej panenky, 2 čerstvé červené čili papričky (zbavené semienok), 2 lyžičky nadrobno nastrúhanej limetkovej kôry, 1/2 pohára limetkovej šťavy, 1 lyžička mletého muškátového orieška, 2 lyžice pomletého nového korenia, 1 lyžička čili omáčky, 2 strúčiky cesnaku
Postup:
V malej miske zmiešame podrvené čili papričky, kôru a šťavu z limetky, čili omáčku, cesnak a koreniny. Všetky suroviny dôkladne premiešame. Ak vznikne príliš hustá hmota, pridáme niekoľko kvapiek olivového oleja. Každý rezeň potrieme marinádou (z oboch strán). Mäso pečieme na grile 10 minút z každej strany. Mäso podávame s limetkami a zemiakmi McCain Country Potatoes Original, ktoré sme pripravili v rúre podľa návodu na obale.