Škvarková nátierka s rascovými tvarůžkami a cibuľou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na škvarkovú nátierku s rascovými tvarůžkami a cibuľou:

250 g škvarkov, 200 g Olomouckých tvarůžkov, 150 g kyslej kapusty, 1 väčšia cibuľa, 1 lyžica horčice, 1 lyžička drvenej rasce.

Škvarková nátierka

Postup:

Tvarůžky a škvarky zomeľte najemno v mlynčeku na mäso. Odporúčame najprv spracovať tvarůžky a až potom škvarky, pretože škvarky so sebou stiahnu zbytky tvarůžkov a mlynček sa vám bude lepšie čistiť.

Mohlo by vás zaujímať

Zdravá cviklová bomba

15 minútZdravá cviklová bomba – suroviny: viaczrnný chlieb, 100 g červenej repy (cvikle), 100 g zeleru, 1 cibuľa, 200 g čerstvého smotanového syra, soľ, mleté čierne… Čítaj ďaľej

Pridajte pokrájanú kapustu, cibuľu nakrájanú na kocôčky, rascu a horčicu. Dobre premiešajte a natrite na čerstvý chlieb.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach