20 minútEnergia: 686 kcal.
Zeleninová omeleta – suroviny (rozpočet na 4 porcie):
2 červené papriky, 6 stredne veľkých šampiňónov, 6 lyžíc rastlinného oleja, soľ, čierne mleté korenie, 1 zväzok petržlenovej vňate, 8 vajec, 3 lyžice majonézy, 4 ks celozrnného pečiva
Postup:
Papriku a šampiňóny nakrájame na tenké plátky, restujeme na rozohriatom oleji, pridáme soľ, korenie, na drobno nakrájanú petržlenovú vňať a odstavíme.
Mohlo by vás zaujímať
Vajce a majonézu dáme do misky a miešame tak dlho, pokiaľ sa nevytvorí pena. Pridáme vychladenú orestovanú zeleninu a na malej panvici usmažíme zo vzniknutej zmesi 4 omelety. Podávame s čerstvým celozrnným pečivom.