Príprava domácej pečeňovej paštéty

Náš tip na prípravu pravej domácej pečeňovej paštéty:

Príprava domácej pečeňovej patéty

Budeme potrebovať: 0,3 kg bravčovej pečienky, 0,35 kg bravčovej slaniny, 0,3 l vriacej vody, 1 balenie Pečeňová paštéta Mäspoma a 18 g soli. Bravčovú pečeň so soľou na jemno rozmixujeme a odložíme bokom. Slaninu nakrájame na kocky a zalejeme vriacou vodou. Necháme odstáť 15 minút. Následne rozmixujeme a pridáme pečeň s korením. Nátierku mixujeme do jemnej konzistencie. Plníme do pohárov a tepelne opracujeme (varíme 1,5 – 2 hodiny).

Zmesi korenín na dochutenie domácich klobások, tlačenky či zabíjačkových špecialít presne podľa vášho gusta nájdete odteraz na jednom mieste. Stojany s označením Domáca zabíjačka od Mäspoma vás prekvapia širokým sortimentom korenín určených na dochutenie mäsových špecialít. Túžite po dokonale vyladenej chuti domácej pečeňovej paštéty či oškvarkovej nátierky, tlačenky, jaternice? Obľubujete vôňu kvalitného slovenského majoránu, rasce ? Všetko, čo znásobí váš zážitok z výroby domácich mäsových špecialít nájdete odteraz na jednom mieste – v prehľadných zabíjačkových stojanoch s označením Domáca zabíjačka. Zverte chuť svojich domácich mäsových výrobkov dlhoročným odborníkom na miešanie dokonalých zmesí korenín Mäspoma. Všetko, čo dodá vašej domácej zabíjačke tú správnu chuť odteraz nájdete v predajniach potravín a online na www.klobasky.sk a www.maspoma.sk

Mohlo by vás zaujímať

Čabajka, Čorizo a Gazdovská klobása: Dáte prednosť pikantnej či lahodnej?

Čabajka, Čorizo a Gazdovská klobása 5 kg bravčového mäsa pokrájajte na väčšie kusy, pridajte koreninovú soľ ČABAJKA, dobre premiešate a nechajte stáť 12-24 hodín na chladnom… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach