60 minút
Farebná letná torta s jahodami – suroviny:
500 g polohrubej múky, 150 g práškového cukru, 8 vajec, 250 g rastlinnej tukovej nátierky Hera, 230 ml smotany, 2 balenia prášku do pečiva, 1 balenie vanilkového cukru, 500 g jahôd
Postup:
Vymiešajte tuk Hera maslová príchuť s cukrom a vanilkovým cukrom. Potom do zmesi postupne pridajte žĺtky. Z bielkov si vyšľahajte tuhý sneh. Do cesta s tukom Hera a žĺtkami pridajte múku, prášok do pečiva a smotanu a dobre premiešajte.
Mohlo by vás zaujímať
Potom pridajte bielkový sneh. Pripravte si plech – vymastite a vysypte ho strúhankou a vlejte naň cesto. Nakoniec navrch poklaďte jahody. Pečte asi hodinu. Po vychladnutí pocukrujte práškovým cukrom. Farebná letná torta je hotová, môžeme ju podávať.:-)