20 minút
Suroviny na grilované paradajkové krevety
- 2 PL masla
- 1 PL olivového oleja
- 3 strúčiky cesnaku
- 500 g lúpaných predvarených kreviet
- 1 PL worcestrovej omáčky
- 150 ml paradajkového pyré
- 30 ml Karpatského KB
- 4 lístky bazalky
- šťava z pol citrónu
Postup:
Do liatinovej panvice si dáme maslo a olivový olej. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a pol minúty pražíme. Pridáme krevety, worcester, soľ a opečieme tak, aby boli krevety takmer hotové. Pridáme paradajkové pyré, nasekanú bazalku a povaríme. Na záver vlejeme Karpatské KB, premiešame a necháme ešte minútu variť. Pred podávaním polejeme šťavou z citrónu.
Mohlo by vás zaujímať
Čas prípravy 20 min
Recept pripravila blogerka Maťka @stvoryzkuchyne.sk
Inšpirujte sa receptami na www.karpatskebrandy.sk
Klasické Karpatské KB, ale aj variácie Hruška či Škorica-Klinček nájdete aj na e-shope: www.hubertonline.sk