Broskyňová zmrzlina

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Broskyňová zmrzlinasuroviny:

4 veľké zrelé broskyne, 125 g cukru, 200 ml šľahačkovej smotany

Postup:

broskyne rozmixujeme spolu s cukrom. Smotanu do tuha vyšľaháme a primiešame k broskyňovej kaši. Zmes nalejeme do formy na srnčí chrbát vyloženej fóliou a dáme do mrazničky zamraziť.

Mohlo by vás zaujímať

Citrónová zmrzlina

30 minútCitrónová zmrzlina – suroviny: 500 ml mlieka, 2 polievkové lyžice Solamylu, 100 g práškového cukru, 200 ml šľahačky, 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy Postup: V mlieku… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach