RED HOT špagety s tuniakom

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny na RED HOT špagety s tuniakom(rozpočet pre 4 osoby):

350 g cestoviny pappardelle, 160 g konzerva tuniaka v olivovom oleji s cesnakom a feferónkami, 4 zrelé tvrdé paradajky, 2 polievkové lyžíce olivového oleja, soľ a korenie podľa chuti

RED HOT špagety s tuniakom
https://www.shutterstock.com

Postup:

Paradajky sparíme vo vriacej vode, olúpeme, odstránime jadierka a dužinu nakrájame na malé kúsky. Na panvici zohrejeme olivový olej a krátko podusíme nakrájané paradajky spolu s tuniakom s cesnakom a feferónkami.

Mohlo by vás zaujímať

Sicílske špagety s tuniakom

Sicílske špagety s tuniakom

20 minútEnergia: 440 kcal.Energetická hodnota 1 porcie: 440 kcal Suroviny na sicílske špagety s tuniakom (rozpočet na 4 porcie ): 250 g špagiet, 160 g tuniaka v… Čítaj ďaľej

Medzitým uvaríme v dostatočne slanej vode špagety tak, aby boli práve na jedenie. Cestoviny scedíme, pridáme pripravenú paradajkovú zmes, dobre zamiešame a hneď servírujeme.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach