Čokoládový fondant

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na čokoládový fondant :

45 g čokolády, 45 g masla, 45 g cukru, 45 g hladkej múky, 1 vajce, 1 žĺtok

Postup:

Čokoládu spolu s maslom roztopíme nad parou. Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom a zmiešame s roztopenou čokoládou a múkou. Zmes čokolády nalejeme do dvakrát vymaslovenych nádobiek (po prvom vytretí maslom ich vložíme do chladničky na 5 min a znovu vytrieme).

Mohlo by vás zaujímať

Čoko fondant so zeleným chilli

25 minútSuroviny na čoko fondant so zeleným chilli: 45 g čokoláda, 45 g maslo, 45 g cukor, 45 g hladká múka hl, 1 ks vajíčka, 1… Čítaj ďaľej

Nádobky vysypeme kakaom a pečieme v rozpálenej peci na 180 C 8 minút. Vyklopíme na tanier a podávame s malinami a lesným ovocím.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach