Šašlík z párkov

Doba prípravy 40 minútEnergia: 607 kcal.Náročnosť

Suroviny na šašlik z párkov:

400 g párkov, 50 g prerastenej slaninky, 250 g malých paradajok, 100 g goudy, 2 lyžice oleja, 1/8 l kečupu s karí korením, 4 lyžice majonézy

Šašlík z párkov

Postup:

Párky nakrájame na 3 cm dlhé kúsky, slaninu na tenšie kúsky a paradajky na plátky. Goudu na 3 cm kocky. Takto pripravené suroviny napichujeme striedavo na ražne. Hotové uložíme do pekáča a potrieme olejom. Pečieme, kým nezačne mäknúť syr. Približne po 2 minútach ražne otáčame. Kečup s majonézou zmiešame, ochutíme cibuľovým korením a podávame ako prílohu.

Mohlo by vás zaujímať

Holandský mletý rezeň

Holandský mletý rezeň

Holandský rezeň je rezeň z mletého bravčového mäsa s tvrdým syrom. Najlepšie je, ak použijeme na jeho prípravu bôčik, ktorý je trochu mastnejší a pliecko, ktoré je zasa … Čítaj ďaľej

1 porcia: 2542 kJ / 607 kcal

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach