Slivky pod čepcom
1 porcia obsahuje: 2162 joulov (516 kalórií)
Suroviny ny slivky pod čepcom (rozpočet pre 4 osoby):
1 kg sliviek, 75 + 50 g cukru, 2 tvrdšie žemle, 200 ml mlieka, 2 lyžice masla, 2 vajcia, trochu...
Pudingová torta
Pudingová torta, plná ovocnej chuti, vhodná na posedenie kamarátov alebo rodiny.
Suroviny na recept pudingová torta ( rozpočet na 12 porcií ):
Na korpus: 300 g detských piškót
Na náplň: 2 balíčky Premium puding Vanilka, 470 g...
Jahodové tortičky
Suroviny na jahodové tortičky ( vystačia na 12 porcií ):
Na cesto: 2 bielky, 2 žĺtky, 2 PL cukru, 4 PL polohrubej múky
Na náplň: 1 l smotany na šľahanie, 2 balenia Jahodovej smotanovej náplne Dr. Oetker, 250 g čerstvých...
Naked cake s jahodami a lentilkami
Suroviny na Naked cake s jahodami a lentilkami ( vystačí na: asi 8 porcií ):
Na cesto: 6 bielkov, štipka soli, 6 žĺtkov, 180 g cukru, 100 g hladkej múky, 2 balíčky Zlatého klasu Originál (á 40...
Smotanový dezert s jahodami v sladkých pohároch
Suroviny na Smotanový dezert s jahodami v sladkých pohároch ( vystačí na 5 pohárov ):
Na dezert: 500 ml smotany na šľahanie, 1 balenie Jahodovej smotanovej náplne Dr. Oetker, 300 g čerstvých jahôd
Na ozdobenie: 1 balenie Polevy svetlej Dr. Oetker,...
Banánové cupcakes s banánovým krémom
Suroviny na Banánové cupcakes s banánovým krémom (vystačí na asi 16 porcií ):
Na cesto: 1 balenie Celozrnného banánového chlebíčka Dr. Oetker, 3 banány, 150 ml oleja, 100 ml vody, 2 vajcia
Na krém: 1 balíček Originál puding banánová príchuť, 250...
Banánová bábovka so sušenými brusnicami
Banánová bábovka so sušenými brusnicami je u nás obľúbená a často ju pečieme v našej rodine k raňajkám.
Suroviny ( vystačí na 10 porcií ):
Na cesto:1 balenie Celozrnného banánového chlebíčka Dr. Oetker, 3 banány, 150 ml oleja,...
Letné veterníky
Suroviny:
Na cesto: 1 balenie Venčekov Dr. Oetker, 125 g margarínu, 250 ml vody, 3 vajcia
Na krém a náplň: zmes na prípravu krému, 650 ml mlieka, 150 g zmäknutého masla, 60 g práškového cukru, 1 balíček Jahodovej...
Marhuľovo-jogurtová torta
Suroviny:
Na cesto: 3 vajcia, 80 g cukru, 1 KL octu, 2 PL oleja, 150 g hladkej múky, 1 balíček Kypriaceho prášku do pečiva
Na náplň: marhuľový kompót (hmotnosť po odkvapkaní 420 g), 400 g bieleho gréckeho jogurtu,...
Ovocie s vínovým krémom Zaboine
Energetická hodnota jednej porcie: 230 kcal
Suroviny (rozpočet na 4 porcie):
400 g drobného ovocia, 2 ks celozrnných keksov, 4 žĺtka, 4 pl cukru, citrónová kôra, 4 pl bieleho vína
Postup:
Ovocie rozdelíme do štyroch...