Upečte si trhací chlebík!
Chcete upiecť pre svojich blízkych niečo výnimočné? Tak vyskúšajte trhací chlebík! Trhací preto, lebo ho netreba krájať - stačí ho trhať. On je totiž...
Zázrak zvaný majonéza
Je síce pravda, že rôzne druhuy majonézy si môžete kúpiť kedykoľvek v obchode, ale zase taká pravá domáca má určite svoje čaro. Nie každý...
Cibuľková vňať po celý rok
Ak máte radi čerstvé vňate z byliniek a chcete ich mať vždy doma v zásobe, poradíme ako na to. Pomocou tohto triku môže byť...
Exotická bábovka s ananásom
Patríte k tým, ktorí majú v obľube osvedčené recepty ?
Skúste si upiecť starú dobrú a osvedčenú bábovku - ale tentoraz s ananásom. Táto exotická...
Pripálilo sa vám jedlo?
Pripálilo sa vám jedlo? To sa veru občas podarí každej kuchárke, či kuchárovi! Stačí chvíľa nepozornosti - a jedlo sa pripáli, Čo teraz? Dá...
Špargľa je zázrak
Pre zdravie, krásu a chuť
Sezóna špargle je v máji v plnom prúde. Ak ste jej ešte neprišli na chuť, skúste to čím skôr a doprajte si...
Na čo myslieť pri výbere mlynčeka na mäso?
Mlynček na mäso ocení každý milovník jedál z mletého mäsa, či už ide o grécke špeciality, tradičné fašírky, alebo mäsové koláče inšpirované anglickou kuchyňou....
Jablká a slivky v koňaku
Máte chuť pripraviť si na chladné dni chutnú ovocnú delikatesu s koňakom? Tak teraz je na to ten vhodný čas. Slivky i jablká dozrievajú,...
Poznáte jediný správny spôsob, ako variť vajíčka natvrdo?
Vieme, že vajcia sú jedným z najkvalitnejších zdrojov bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre každú jednu bunku v našom tele. Okrem toho, ako jedna z mála prirodzených potravín...