Pstruh na pálenke
Suroviny ( rozpočet na 3 porcie ):
filety zo pstruha Radoma od Ryba Žilina (400 g), maslo (100 g), špaldová múka celozrnná hladká podľa potreby (cca 5 PL), pálenka – ideálne grappa (0,5 dcl), cesnak (4...
Zubáč pod zemiakovými lupienkami
Suroviny:
filety zo zubáča s kožou Radoma od Ryba Žilina, zemiaky (2-3 ks na jednu rybiu filetu), maslo, olej, soľ, mleté čierne korenie, rozmarín
Postup:
Zemiaky ošúpeme, umyjeme, nakrájame na tenké plátky a 2-3 min. ich predvaríme. Opláchneme a necháme...
Makrela so šalviou a limetkami
Suroviny:
makrely Radoma od Ryba Žilina (3 ks), 3 menšie strúčiky cesnaku, 1 - 2 ks bio limetky, čerstvé šalviové lístky, olivový olej, soľ, štipku mletého bieleho korenia
Postup:
Makrely rozmrazíme, umyjeme, dobre osušíme a poukladáme na...
Treska s pomarančmi na masle
Suroviny ( rozpočet na 5 porcií):
chrbtové filety tmavej tresky Radoma od Ryba Žilina (700 g), 2 pomaranče, 130 g masla, olivový olej, soľ, biele mleté korenie
šalát: 250 g čerstvého baby špenátu, 1 ks ľadového šalátu,...
Makrela pečená na citrónovo-rozmarínovej soli
Suroviny:
makrela Radoma od Ryba Žilina (4 ks), morská soľ hrubozrnná (1kg), kôra z 2 bio citrónov, 1 väčšia vetvička čerstvého rozmarínu
Postup:
Citróny umyjeme, osušíme a kôru nastrúhame. Z vetvičky rozmarínu stiahneme lístky a spolu s nastrúhanou citrónovou...
Zubáč v zelerovej omáčke
Suroviny:
filety zo zubáča Radoma od Ryby Žilina (400 g), veľké zemiaky (4 ks), čerstvý kôpor, rozmarín, zeler (1/3 buľvy), cibuľa (1 ks), cesnak (1 hl.), smotana na varenie (100 ml), suché biele víno (1,5...
Chrumkavé rybie koláčiky
Vyskúšajte tento náš recept na chrumkavé rybie koláčiky.
Suroviny na chrumkavé rybie koláčiky ( rozpočet na 1 porciu (3 koláčiky)):
filet z tilapie Exklusiv Radoma od Ryba Žilina, hrsť nasekanej petržlenovej vňate, 1 vajce, 2...
Grilovaný losos s citrusovým šalátom
Vyskúšajte tento skvelý recept a pripravte si grilovaný losos s citrusovým šalátom.
Suroviny na grilovaný losos s citrusovým šalátom ( rozpočet na 4 porcie ):
filety z ružového lososa bez kože Radoma od Ryby Žilina (4 ks),...
Filety z tilapie v cuketovej kruste
Suroviny na filety z tilapie v cuketovej kruste (rozpočet na 5 porcií):
filety z tilapie Exkluziv Radoma od Ryby Žilina (700 g), 2 cukety, 2 vajcia, solamyl, petržlenovú vňať, 3 strúčiky cesnaku, dve cibule, cestoviny penne...
Filet zo zubáča so zeleninovým cous-cous
Suroviny na filet zo zubáča so zeleninovým cous-cous ( rozpočet na 5 porcií):
filety zo zubáča Exklusiv Radoma od Ryba Žilina (700 g), 500g cous-cous, 1 cuketu, 2 mrkvy, 1 cibuľu alebo šalotku, 0,5 l...