Čokoládový raj
Suroviny:
250 ml vody, 225 g práškového cukru, 375 g Hery, 6 vajec, 450 g polohrubej múky, ½ balíčka prášku do pečiva, 7 lyžíc kakaa, kandizované čerešne
Postup:
Predhrejte si rúru na 190 °C. V kastróle priveďte...
Veľkonočná mrkvová torta
Suroviny ( rozpočet na 12 porcií ):
Korpus: 250 g rozpustenej Hery, 4 veľké vajcia, 1 lyžička vanilkového extraktu, 225 g trstinového cukru, 200 g mrkvy, nahrubo nastrúhaná, 300 g hladkej múky, 2 vrchovaté lyžičky prášku do...
Veľkonočná bodkovaná torta
Suroviny ( rozpočet na 12 porcií ):
Cesto: 350 g Hery, 350 g kryštálový cukor, 6 veľkých vajec, 300 g hladkej múky, 50 g kakaa, 1 vrchovatá lyžička prášku do pečiva
Poleva: 275 g Hery, 600 g...
Dúhová torta so srdiečkami
Suroviny:
Na cesto: 6 žĺtkov, 160 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 6 bielkov, 150 g polohrubej múky, Farba gélová potravinárska žltá
Na náplň: 500 g zmäknutého masla, 350 g práškového cukru, 3 balíčky vanilínového...
Nebeská vianočná torta
Suroviny:
Na cesto: 3 bielky, 50 g cukru, 110 g zmäknutého masla alebo margarínu, 150 g cukru, 1 KL Arómy vanilkovej Dr.Oetker, 3 žĺtky, 180 g hladkej múky, 2 zarovnané KL Kypriaceho prášku do pečiva...
Vianočná torta s hviezdičkami
Príprava: 60 minút
Suroviny:
6 vajec, 150 g kryštálového cukru, 150 g hladkej múky Babičkina voľba tortová, 1 lyžička perníkového korenia, čerešňová alebo ríbezľová marmeláda, fondán alebo marcipán na hviezdičky, práškový cukor
Tortová forma s priemerom 24 cm
Postup:
Vyšľahajte...
Vianočná čokoládová torta so šľahačkou
Čokoládová vianočná torta so šľahačkou - suroviny (rozpočet na 12 porcií):
Cesto: 225 g Hery, 225 g kryštálového cukru, 4 stredne veľké vajcia, 210 g hladkej múky, 1 lyžička kypriaceho prášku, 40 g kakaového prášku,...
Jablková torta s mascarpone
Jablková torta s mascarpone - suroviny (vystačia asi na 12 porci):
Na cesto: 130 g polohrubej múky, 1 KL Kypriaceho prášku do perníka, 1 KL preosiateho kakaa, 50 g cukru, 75 ml mlieka, 50 ml...
Celozrnná torta s červeným vínom
Celozrnná torta s červeným vínom - suroviny:
Cesto: 4 vajcia, 150 g cukru alebo trstinového cukru, nastrúhaná kôra z jedného chemicky neošetreného citróna, 1 balíček vanilkového cukru, 150 ml červeného vína, 150 g špaldovej celozrnnej múky, 2...
Torta Pavlova s ostružinami
Letné pokušenieSuroviny:Na bezé: 4 bielky štipka soli, 200 g cukru, 2 balíčky vanilínového cukru, 1 zarovnaná PL Gustinu jemného kukuričného škrobu, 2 PL jablkového alebo vínneho octuNa náplň: 250 ml smotany na šľahanie, 1...