Krehké mäsko
Chcete pripraviť chutné krehké mäsko a máte obavy, aby nebolo tvrdé?
Tu je malý trik na krehké mäsko:
Aj to najtvrdšie mäso zmäkne a bude sa...
Fantastické nápady s uhorkovým nálevom
Aj vy patríte k tým, ktorí nálev zo sterilizovaných uhoriek vylievajú? Ak áno, prečítajte si nasledujúce rady a nápady s uhorkovým nálevom - pravdepodobne...
Kuchynské triky, s ktorými ušetríte
Všetko sa spotrehuje, a ešte z toho bude aj osoh!
Niekedy nezaškodí ovládať pár dobrých trikov, ktoré pomôžu ušetriť peniaze v domácnosti - to, čo...
Francúzska omeleta s pažítkou – ako ju vykúzliť?
Aj vy patríte k tým, ktorí si radi pochutnajú na dobrom jedle, ale nechú stráviť celé hodiny pri sporáku? Ak áno, skúste svojim najdrahším...
Jahodovo-mätový likér
Chcete využiť čerstvé jahody a mätu na prípravu skutočnej likérovej delikatesy? Vyrobte si vlastný jahodovo-mätový likér - z čerstvých jahôd, ktoré leto ponúka, bude...
Spoznajte nové chute byliniek a premente jedlo na kulinársky zážitok
Bylinky dokážu aj bežné jedlo premeniť na kulinársky zážitok. Mnohí poznajú a používajú bežne pestované bylinky ako kôpor, bazalku či rozmarín. My vám predstavíme...
Svieži hlávkový šalát
Ak sa vám stalo, že hlávkový šalát, ktorý ste chceli práve pripraviť, trochu povädol, nemusíte ho hneď vyhodiť. Pripravte si misku so studenou vodou,...
10 rád od mäsiara ako ušetriť pri nákupe mäsa
Podľa údajov Štatistického úradu Slovenskej republiky za rok 2022 tvoria v spotrebiteľskom koši výdavky za nákup potravín druhú najvýznamnejšiu položku. Za potraviny utratíme až 20,6...
Tajomstvo francúzskej praženice odhalené!
Myslíte si, že urobiť dobrú praženicu na raňajky je tá najjednoduchšia vec? Omyl! Nie je totiž praženica ako praženica, ale pomocou drobných trikov majstrov...
Malá náuka o ovocí
Na výrobu zaváranín používame výhradne čerstvé, bezchybné ovocie. Prezreté alebo poškodené ovocie nie je vhodné. Môžeme tiež obrať ovocie zo záhrady v období zrelosti...